Pressemeddelelse: Aplica er Initiativprisvinder i DI Roskilde/Køge Bugt

di-initiativprisdi-initiativpris-alle

”Den klarer vi” er mottoet for Initiativprisvinder i DI Roskilde/Køge Bugt

Aplica ApS i Roskilde er historien om en lille iværksættervirksomhed, som på ganske få år har opbygget en virksomhed med 12 ansatte herunder en lærling og med en produktion og en økonomi, som har udviklet sig utroligt positivt. På få år er man gået fra et mindre underskud til et rigtig pænt positivt resultat i 2015.
Og udviklingen i både omsætning, overskud og antal medarbejdere ser ikke ud til at stoppe her.En af årsagerne til den store succes for Aplica er netop mottoet ”Den klarer vi”.- Vi ønsker, at vores medarbejdere er i besiddelse af en positiv indstilling med en tro på og vilje til at kunne klare alle dagens udfordringer, siger direktør Maria Nørbæk.Og det er noget kunderne værdsætter, når de søger hjælp hos Aplica. Virksomheden er specialist i at håndtere væsker i industrien og råder over Danmarks bedste og bredeste udvalg af udstyr og automatiske anlæg til limning og dosering. De arbejder meget tæt sammen med deres kunder for at hjælpe dem med at finde den helt optimale løsning til den enkelte.

Årets vinder af DI Roskilde/Køge Bugts Initiativpris er startet op i 2011 med ægteparret Maria Nørbæk og Henrik Mikkelsen som de store drivkræfter. Da de flyttede virksomheden til større lokaler i januar 2015, var de overbeviste om, at de havde de rette lokaler mange år frem. Men allerede nu er de i gang med en meget stor tilbygning, der fordobler arealet på bygningerne på Betonvej.

- Aplica er en virksomhed, som mange andre kan lære af. Vi uddeler Initiativprisen hvert år til en virksomhed, der har udvist særlige evner inden for udvikling, vækst og produktivitet, og det har Aplica. Vi har brug for flere virksomheder som dem i Roskilde/Køge Bugt området, siger formand for DI Roskilde/Køge Bugt, Torben R. Strand.

Initiativprisen bliver overrakt af Torben R. Strand og borgmester Joy Mogensen tirsdag den 8. november kl. 15.00 på virksomheden, Betonvej 7, 4000 Roskilde.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en mail på info@aplica.dk