Dispenseringsudstyr

Mindre mængder af lim, væsker og andet kræver høj præcisions dosering, både med hensyn til mængde og placering

Med det rette doseringsudstyr, opnår man eksakte resultater. Til nogle opgaver er det tilstrækkeligt at dosere det anvendte produkt direkte fra flasken eller patronen på de flader, der skal samles. I andre situationer er der behov for mere præcis og automatiseret dosering.

Der findes mange måder at opnå en præcis dosering. Håndholdte applikatorer er en simpel dosering, hvor du opnår reduceret spild og kontakt med emnerne. Systemerne er beregnet til manuelle arbejdsstationer for én medarbejder. Denne metode er velegnet til dosering af dotter, dråber eller strenge af lav- til middelviskose produkter. Eksempelvis kan en håndpumpe være nyttigt til påføring, hvor det er en fordel at være uafhængig af fødeledninger til produktet fra f.eks en tryktank.

Halvautomatisk doseringssystemerne er designet med henblik på integration i automatiserede samlelinjer og kan aktiveres eksternt via en PLC- eller robotstyring. Disse systemer er velegnede til dosering af mikrodotter, dotter, dråber eller strenge af lav- til højviskøse produkter.


Fuldautomatisk doserings udstyr

I mange tilfælde kan det betale sig at benytte sig af en robot monteret med værktøjer/pumper til dosering og applicering. Disse systemer er som oftest det vi kalder en totalløsning. Med vores brede udvalg, erfaring og kreativitet, hjælper vi dig med at finde det helt rette doserings udstyr og giver unikke løsninger til påføring af lim.

Aplica forhandler doseringsudstyr fra både, Techcon, Loctite, Cyberbond, acuity™ og Graco.


Det rette doseringsudstyr gør forskellen

Ved hjælp af passende udstyr til limdosering får du mest muligt ud af de produkter, du bruger – for optimal effektivitet. Du sparer ikke kun tid og penge med det rette doseringsudstyr, du er også et skridt nærmere på at drive en 'grønnere' virksomhed – ved at bruge mindre.

Vi ser ofte, at vores kunder reducerer udgifterne til forbrugsvarer betragteligt ved dispensering med en robot, da robottens bevægelser og doseringshastighed bliver nøje synkroniseret via et specielt interface. Synkroniseringen sørger nemlig for, at kun den rette mængde lim doseres på emnet. Resultatet er et mere homogent og stærkere produkt med en lavere omkostning.

Brug for flere oplysninger?

Giv os et kald på 43 44 33 00 eller send os en mail på info@aplica.dk

  • Vi kender mulighederne og finder løsningen til dit specifikke behov
  • Vi sørger for korrekt doseringsmængde, så du opnår et perfekt resultat hver gang
  • Vi sikrer, at der dispenseres det korrekte sted – med korrekt hastighed

HUSK

Du kan handle alle dine forbrugsvarer på vores webshop.